четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Що се правим на ощипани девойки?!

Ле-ле изчерпаха ми се сюжетите за разказите покрай изборите. Споменавам ги отново защото си мисля, че толкова много се говори за тях, че вече почти нямаме какво да си кажем по блоговете. Дори, и след като минаха, пак натискат мозъкът  ни и можем да напълним една страница с глупави анализи, без да кажем нищо съществено - ама то и това си е майсторлък.
От толкова много информация чак ми се задръсти въображението. Събуждам се и заспивам с изборите, макар че вече минаха и какво толкова невиждано стана?! Всеки път едните печелят и другите печелят, а пък тези дето хич ги няма обвиняват тези дето са ги спечелили, че са ги фалшифицирали и всъщност, загубели няма! „Дежа вю”, хайде сега ми кажете, какво ново има, че трябва да се правим на „ощипани девойки” и да подскачаме, като че ли някога в България са се провеждали честни избори?! При нас най-доброто и сигурно инвестиране е във властта, така че пари  винаги ще се наливат преди и по време на избори. Освен това мизите паднаха много заради кризата и дори партии със скромни възможности, можаха да си позволят, да похарчат стотина хиляди лева, за да се докопат до лостовите за управлението, и.
Ако сте забравили, какво беше преди две или преди шест години, отворете си книгата „Бай Ганьо” и вижте Алековият герой, как печели избори. Страхотно е нали, малко методите са се променили, ама днешните са по чалъмлии. Така ще те завъртят, че дори няма да разбереш, че са правели мъжка любов с тебе, пък и дори да разбереш, ще си замълчиш, щото хем е срамно, хем ненадейно ще ти стане ясно, че след като са те издебнали в гръб, това което ти се е случило е най-невинното! Затова ако не харесвате мъжка любов, не ставайте активисти на политическа партия по време на избори, защото от физиологията,  знаем какво става с тези, които често я употребяват....., започва да им харесва! Всъщност, кой съм аз, че да съдя хората, пък и вече нищо не може да ме учуди. Само много ме дразнят, тези от средствата за масово осведомяване, дето уж са принципни и независими, апък всъщност са толкова зависими, че чак са безпринципни!
Уважаеми съграждани, отправям Ви, предложение, от сега да се „подготвим” за следващите избори,  за да не си губим времето в ялови анализи по блоговете. Няма да са честни и пак ще се дават пари, защото любовта към властта, си ни е национална черта, много си я тачим, а пък сме и много бедни. И да няма отново „ощипани девойки”, дето пак няма да си спомнят, какво точно е станало на тези избори! Същото ще е, дори си мисля, че ако седна и им направя „задълбочен анализ”, освен че ще напълня блога си със драматични, хумористични, сатирични, социални и други публикации, ще  мога да напиша сценарий и за това, как ще протекат, и кой ще ги спечели! Естествено, този който е най-чалъмлия!

Автор:Николай Григоров /Shljko/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар